Îngrijire Mentenanță Locuri de muncă, Cariere | România

neuvoo.ro indexează 15 oportunități de angajare în îngrijire mentenanță. Depuneți cererea acum și obțineți cel mai bun loc de muncă disponibil în România.

Cariere în Îngrijire Mentenanță

Cu un total de 15 succese, categoria îngrijire mentenanță este una dintre cele mai active pe neuvoo.ro. În total, 21 tipuri diferite de locuri de muncă sunt prezentate. De pildă, cele mai populare funcții sunt Vopsitor, Inginer mentenanță, Vopsitor auto, Guvernantă, Instalator sanitar sau Instalator termic.

Companii anunță locuri de muncă în îngrijire mentenanță

Companii ca Pascu Irina PFA, ATP EXODUS SRL, ENDAVA ROMANIA SRL, WNS Global Services, Positive Media sau Crossover caută profiluri cu această formare.

Statisticile ocupării forței de muncă

În medie, în fiecare lună, 7 noi oportunități de angajare sunt listate, dintre care 2 săptămânal.

neuvoo.ro: cel mai mare site de căutare de locuri de muncă în îngrijire mentenanță

.

neuvoo.ro oferă peste 44057 oportunități de angajare în țară, dintre care 15 oportunități de angajare în îngrijire mentenanță .

Show more
SC HR EXPERT - SUPPORT SOLUTIONS SRL |
(Oraș nespecificat)
- 16 zile în urmă
Supervizeaza si indruma tehnicienii care administreaza tehnologiile pe care le are sub ingrijire... Asigura mentenanta preventiva in scopul reducerii probabilităţii de defectare sau de degradare a...
QLT Group Romania |
București, București
- 7 zile în urmă
Raspunde de organizarea programului propriu si eficientizarea rutelor. Raspunde de ingrijirea si mentenanta autoutilitarei primite. Raspunde de programarea si respectarea reviziilor si a altor...

Nu ratați niciodată un loc de muncă. Primiți noi locuri de muncă în fiecare zi, via email.