Angajează acum!

Neuvoo ajută mii de angajatori să-și găsească candidații potriviți în fiecare zi. 78% din totalul solicitanților de locuri de muncă în România vizitează site-ul nostru cel puțin o dată pe lună

"neuvoo aduce în mod constant aplicații de calitate la toate ofertele noastre de locuri de muncă, indiferent de tipul jobului, impresionant!" - George P. (Brașov)

"30% dintre angajările noastre vin acum de la neuvoo. Servicii de calitate, echipă minunată." - Ionuț V. (Galați)

"Sponsorizăm locuri de muncă în 5 țări cu neuvoo, suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute în fiecare dintre ele!" - Carmen S. (Timișoara)

"Cu scopul de a aduce aplicanți potriviți către locurile noastre de muncă, echipa neuvoo ne-a ajutat să implementăm sistemul de urmărire și de analiză." - Alin C. (Galați)

"Costul per aplicație este de 3 ori mai ieftin cu neuvoo decât cu alte motoare de căutare tradiționale. I-aș recomanda oricărui recruiter." - Angela A. (Focșani)


(începând cu 189lei)

sau trimiteți un email: helpdesk@neuvoo.com

business analyst
Oferta dvs. de job
compania dvs. |
- 8h în urmă
Lucrează cu business și echipa de control pentru a asigura că totul este în regulă pentru satisfacerea auditului... Responsabilități suplimentare. Acționează ca partener și antrenor financiar pentru parteneri din business. oferă valoare...

De ce neuvoo?

Atrage mai mulți șomeri

În fiecare lună, milioane de oameni vin la neuvoo în căutare de locuri de muncă. Noi ne asigurăm că anunțurile dvs. de locuri de muncă sunt văzute de solicitanții potriviți, astfel încât să vă puteți găsi cu ușurință următorul angajat!

Vizați oamenii potriviți la momentul potrivit

Locurile dvs. de muncă vor apărea pe mai multe canale: domenii de căutare neuvoo, alerte e-mail, site-uri partenere, aplicația noastră pe mobil și neuvoo social media, asigurând astfel o expunere maximă pentru rezultate optime.

Angajează la nivel local sau global

Indiferent dacă aveți postate locuri de muncă într-un singur oraș, sau mii de locuri de muncă la nivel mondial, cu noi sunteți acoperit. Neuvoo este acum prezent în mai mult de 60 țări și are milioane de vizitatori lunari în întreaga lume.

În cazul în care aveți nevoie de noi, suntem aici

Aveți posibilitatea să vă gestionați singuri postarea de joburi, sau trimiteți un email pentru suport gratuit : helpdesk@neuvoo.com

Plătiți doar pentru rezultate

Locuri de munca garantate!

Investiți în aplicații, nu în timpul de expunere: până când livrăm numărul promis de cereri, oferta de locuri de muncă va rămâne online.

Pachete facute pentru nevoile tale

Să adaugi jobul oferit de tine pe neuvoo începe de la 189lei pentru a avea un număr de 15 aplicanți. În cazul în care dorești mai mulți aplicanți pentru o anumită poziție, vă oferim pachete de servicii care va vor aduce mai mulți candidați.

Pentru angajatori

Campanie

Raport de publicitate

Locuri de muncă

Data

Vizualizări

aplicari

2016-09-01 150 14
2016-09-02 150 16
2016-09-03 140 11
2016-09-04 130 14

Începe!

Postează un loc de muncă astăzi

Postați anunțul și primiți aplicațiile relevante direct in inbox-ul personal sau al site-ului dvs. Vă puteți sponsoriza joburile pentru a obține mai multe rezultate și plătiți numai atunci când candidații fac click pe joburile dvs.

Contactați-ne dacă aveți nevoie de ajutor!

În cazul în care aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări, echipa noastră de experți va fi bucuroasă să vă ajute. Trimiteți un email la: helpdesk@neuvoo.com