Web Developer @ 360Advertising
jobssup
Bucharest, Bucuresti, Romania
5 zile în urmă

Candidatul ideal Cunostinte HTML https : / / jobssup.com / joburi-tehnologie , CSS, PHP, MySQL https : / / jobssup.com / joburi-tehnologie , Javascript Cunoasterea structurii si modului de functionare a platformei Wordpress, inclusiv structura bazei de date Cunostintele de optimizare SEO https : / / jobssup.

com / joburi-marketing repezinta un avantaj Capacitatea de autodezvoltare, de a invata lucruri si technologii noi Capacitatea de customizare a template-urilor si a functiilor acestora, familiar cu Bootstrap, jQuery https : / / jobssup.

com / joburi-tehnologie Reprezinta un avantaj cunostintele de utilizare Photoshop https : / / jobssup.com / joburi-grafica sau un alt software de grafica Gandire organizata, capacitatea de a analiza o situatie si a dezvolta algoritmii necesari pentru rezolvarea unei probleme.

Descrierea jobului Dezvoltare site-uri si aplicatii web individual sau in echipa Mentenanta si administrare proiecte deja existente Suport tehnic actualilor si potentialilor clienti Oferim training specializat Salariu competitiv, in functie de nivelul de pregatire / experienta profesionala, plus diverse bonusuri Program fulltime, flexibil.

Posibilitati reale de dezvoltare si avansare profesionala, bazate pe dedicatie si responsabilitate, stabilitate si profesionalism, mediu de lucru placut si creativ

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular