Consilier vanzari
Usi365
Iaşi, Nord-Est
‎în urmă cu 20 ore
source : Jooble

Căutăm persoane dinamice, cu inițiativă, orientate către rezultate și performanță pentru poziția de Consilier Vanzari (Iași).

Jobul implica :

 • consilierea si oferirea solutiilor potrivite (selectarea produselor din magazinul online usi365. ro, conform nevoilor clientului)
 • procesarea cererilor de oferta pana la inchidere
 • totul se face telefonic, mail si prin whatsapp
 • Oferim un pachet salarial pornind de la 3000 lei (cu posibilitatea negocierii în funcție de experiență și rezultate) + bonusuri + program redus de lucru.

  Măririle salariale și bonusările sunt alocate printr-un sistem automatizat de tip share profit, corelat în timp real cu rezultatele obținute.

  Salariul, bonusurile sunt acordate fără întârzieri, de fiecare dată. Asigurăm training și suport permanent în desfășurarea activității.

  Programul de lucru este de luni până vineri, în intervalul 8 : 30-17 : 30, 1h pauză de masă. În funcție de volumul de vânzări atins, programul se reduce pănă la 6 ore / zi + 1h pauză de masă.

  Pe jobssup.com aplici în 10 secunde, fără înregistrare!

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular