Project Planner/ Project Controls
E-INFRA
Cluj, RO
5 zile în urmă

Cu o istorie de peste 24 de ani, Electrogrup furnizeaza solutii complete de infrastructura energetica, de telecomunicatii si constructii industriale si civile, la nivel national si international. Compania face parte din grupul E-INFRA, lider pe piata de servicii integrate de infrastructura din Romania, din care fac parte 4 companii cu peste 600 de angajati.

Electrogrup este antreprenor general in proiecte complexe de constructii in Romania si in afara granitelor. Suntem specializati in constructii industriale, dar serviciile noastre acopera orice domeniu, de la constructii civile la parcuri fotovoltaice, toate executate la cel mai inalt nivel de calitate si profesionalism.

Suntem in cautarea unui profesionist talentat care sa se alature echipei noastre in cadrul diviziei de Constructii, in pozitia de:

 
Project Planner/ Project Controls 
 

Responsabilitati:

•    Monitorizeaza progresul proiectelor in raport cu valorile cheie (key metrics) si utilizeaza aceste date pentru actualizarea dashboardurilor, identifica riscuri potentiale, probleme si zonele cu probleme si ajuta / faciliteaza rezolvarea lor.
•    Identifica principalele interdependente ale programelor de lucrari si lucreaza cu partile/departamentele implicate pentru dezvoltarea si implementarea planurilor adecvate pentru managementul activitatiilor.
•    Lucreaza îndeaproape cu echipa manageri de proiect pentru a prognoza costurile proiectului în timpul execuției proiectului. 
•    Dezvolta și implementaza instrumente de management al costurilor si de buget.
•    Realizeaza pentru proiect si managementul companiei rapoarte periodice, dezvolta dashboarduri.

Cerinte:

•    Absolvent studii superioare specializare constructii (CCIA, CFDP, Instalatii in Constructii)
•    Cunostinte tehnice solide in domeniul executiei proiectelor de constructii in general
•    Cunostinte in planificarea, actualizarea si coordonarea unui proiect in domeniul constructiilor
•    Cunostinte avansate de Primavera, Microsoft Project, Microsoft Office 
•    Cunostinte avansate in controlul costurilor, estimare buget proiecte

 


 

Powered by JazzHR

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular