Operator Servicii Clienți
Elicom SRL
București
2 zile în urmă
source : Infomunca
 • București
 • Descrierea jobului Iți dorești un job la care să îmbini munca în echipă și profesionalismul? Dacă și tu rezonezi cu aceste valori, hai să ne cunoaștem și să le pui în practică alături de echipa noastră! Te vom învăța, pas cu pas, ce presupune activitatea de oferire suport clienților prin telefon, e-mail, chat, pentru a deveni unul dintre cei mai buni Consultanți Relații Client!

  Requirements

  Experiența anterioară nu este obligatorie. Vino, în schimb, cu energie pozitivă, abilități de comunicare și de lucru în echipă, cunoștințe de operare PC.

 • Cu ce te vei ocupa? - Preluarea apelurilor telefonice și a solicitărilor primite prin e-mail; - Oferirea serviciilor de informare și consultanță beneficiarilor;
 • Identificarea celor mai eficiente soluții în vederea rezolvării problemelor semnalate de beneficiari. Ce avantaje poți avea?
 • Salariu fix, tichete de masă, bonusuri si alte beneficii;Training specializat remunerat;Zonă de lucru centrală (Universitate);
 • Abonament Bookster. Descrierea companiei ELICOM este un partener strategic în externalizarea serviciilor Call Center in limba romana si in limbi de circulatie internationala pentru companii multinationale din diverse sectoare de activitate-24 / 7, fiind una dintre primele companii private din industria de telecomunicatii din Romania.

  Punem accent pe oameni, suntem un colectiv tânar, entuziast, cu dorința de dezvoltare. Activitatea noastra vine in sprijinul companiilor dornice sa isi externalizeze activitatile de relatii cu clienti, oferind o paleta ampla si diversificata de servicii Call Center (complete, personalizate, simple si complexe) : INFO Line, Help Desk, Telemarketing, Telesales, Customer Care, Servicii de sondare a opiniei publice. Start in Elicom!

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular