Bona part
PROFILES RECRUITMENT
București
‎în urmă cu 19 ore
source : Infomunca

Job details - București

Job description - București

Recrutam bona pentru familie deosebita. Varsta copil : 1 an si 4 luni, baietelLocatie : zona Dorobanti, sector 1Program de lucru part-

time : 4 ore / zi, in intervalul 15 : 00 / 16 : 00 19 : 00 / 20 : 00 de Luni pana VineriOferta salariala : 1800 lei Programari interviu telefonic de Luni pana Vineri, intre orele 10 : 00 17 : 00, sau trimite CV si te vom contacta noi.

Pentru mai multe informatii si oferte de locuri de munca puteti urmari pagina noastra de Facebook. Firma de recrutare, selectie si plasare de personal din Bucuresti, angajam pentru familii deosebite.

Ne recomanda experienta de 1 ani pe piata muncii din Romania.

Requirements

Cerinte post : experienta anterioara reprezinta avantaj. Candidatul ideal pentru noi este o persoana cu experienta, vesela, activa, implicata, interesata de o colaborare pe termen lung.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular