Agent back-office online
AC SOFT DEVELOPPEMENT
Bucuresti
acum 1 minut
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Cunosterea buna a limbii Franceza , Engleza sau Spaniola ( scris sau vorbit ) - cunoasterea nivel mediu a altor limbi straine constituie un avantaj major (Rusa, altele ) - abilitati de operare pe PC si navigare internet - abilitati de rezolvare a problemelor si atentie la detalii - persoana flexibila, lucram si in ture de noapte - bune abilitati de comunicare - dorinta de a invata lucruri noi si a se perfectiona .

Descrierea jobului

Agent backoffice online (nu presupune interactiune directa cu clientii) - moderare si actualizare continut siteuri internet - supraveghere si securizare tranzactii bancare - preluarea si rezolvarea problemelor tehnice intampinate de clienti - nu necesita experinta in domeniu Beneficiile postului - post stabil cu contract legal pe perioada nedeterminata - program de lucru 4 zile cu 2 zile libere - oferta salariala salariu fix entry level 4200 ron brut si prima lunara bonuri de masa decont taxi (pt.

turele de noapte) bonus ore de noapte efectuate bonus ore de weekend efectuate ore suplimentare efectuate platite sarbatori legale efectuate platite - formare continua si oportunitati de evolutie profesionala - posibilitatea de a munci intr-o echipa dinamica, intr-un mediu destins - birou modern, locatie centrala .

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular