Internship - WEBECOM
WEBECOM
București, Romania
5 zile în urmă

Prin intermediul acestui internship dorim sa oferim o experienta aparte de formare si dezvoltare a abilitatilor invatate in timpul studiilor.

Oferim oportunitatea celor care aplica la acest intership de a evolua prin implicarea intr-o serie de proiecte si initiative, de a invata constant prin interactiunile cu echipa noastra de profesionisti, si de a contribui la dezvoltarea magazinelor online si a domeniului e-commerce.

Trebuie sa stii ca daca te vei implica, vei avea o energie si o atitudine pozitiva fata de colegi si clienti esti persoana potrivita pentru internship-ul nostru.

Totodata daca ai abilitatea de a lucra in echipa, dar ai si o gandire rapida si flexibila, atunci vom face tot posibilul sa te ajutam pentru a te dezvolta in continuare.

Principalele responsabilitati vor fi :

 • Crearea de newslwttere pentru clienți,
 • Promovarea companiei pe rețelele de socializare,
 • Implicarea în crearea campaniilor de marketing prin propuneri creative,
 • Contactarea clientilor si promovarea serviciilor companiei,
 • Comunicarea cu clientii, vanzarea si punerea in valoare a serviciilor oferite,
 • Capacitate de intelegere, analiza si identificare solutii pentru fiecare client.
 • Daca esti in cautarea unei provocari, trimite un CV-ul tau impreuna cu motivatia ta pentru programul de internship oferit de WEBECOM

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular