Coordonator Transport
VAUBAN
:, Romania
6 zile în urmă

Team & Role : Coordonator Transport Bucuresti Level : 1 - 5 ani experienta Responsabilitati :

 • Organizeaza livrarile zilnice de piese si ambalaje returnabile de la / catre furnizori catre / de la uzine·Asigurarea suportului pentru fabrica pentru rezolvarea corecta si rapida a problemelor operationale·Raspundeti la solicitarile de livrare timpurie·Coordoneaza incarcarea camioanelor in Europa pentru a livra piesele / ambalajele către fabrici / furnizori.
 • Asigur tipul de transport adecvat pentru livrarea la timp (camion, vagon, avion sau elicopter). Cerinte : Abilitate de comunicare si de dezvoltare proactive a relatiei remote cu clientul ·MS Office·Disponibilitate de a invata tooluri IT noi·Cunoasterea proceselor lantului de aprovizionare·Abilitati analitice·Persoana organizata, capabila sa prioritizeze ·Abordare proactiva, orientata catre client Educatie : Studii superioareLimbi straine : Bune abilitati de comunicare in limba Engleza si Franceza Beneficii : Conditii de salarizare atractive
 • Perioada nedeterminata a contractului

  Plan de cariera profesional, academic si financiar

  Asigurare medicala privata

  Traininguri si certificari

  Traininguri pe competente lingvistice : engleza si franceza

  Tichete de masa

  Mediu de lucru profesionist si prietenos Scurta descriere a companiei : Vauban is a great independent Romanian Group with more than 11 years of sustainable and healthy growth.

  We do focus on innovation, learning, entrepreneurship and capacity to find new solutions. The company figures are +450 consultants, +100 clients, having locations in Romania and France.

  Our teams daily deliver Technology Services as consultancy (missions at clients’ premises), and also from our delivery center (integration & application development in digital and BI, Software as a Service management, Production, security and infrastructure).

  Vauban is also the Romanian partner with Top premium software editors, leader in data governance and security, being responsible to integrate the solutions and to ensure local support.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular