Anunt rezultate proba scrisa la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în vederea ocupării unui număr de 2 posturi vacante de ofițer de poliție din cadrul I.G.P.R. - Brigada Operațiuni Speciale Alba Iulia, specialitatea “operațiuni speciale”, linia de muncă “tehnică operativă”
Politia Romana
Bucureşti, Romania
4 zile în urmă

A N U N Ţ

În referire la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în vederea ocupării unui număr de 2 posturi vacante de ofițer de poliție din cadrul I.

G.P.R. - Brigada Operațiuni Speciale Alba Iulia, specialitatea operațiuni speciale , linia de muncă tehnică operativă , prin modalitatea încadrării directe a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, vă aducem la cunoştinţă rezultatele obţinute de către candidați în urma susținerii PROBEI SCRISE , după cum urmează :

8,35

Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul obținut la proba scrisă se pot depune la Direcția Management Resurse Umane din Inspectoratul General al Poliției Române, în termen de 24 de ore de la afişare / postare, astfel :

 • la numărul de fax 021 / 316.43.61, în data de 03.11.2018;
 • personal, în data de 04.10.2018, între orele 09 : 00 15 : 27 (oră la care expiră termenul de 24 de ore) , la sediul Inspectoratului General al Poliției Române din municipiul Bucureşti, strada Mihai Vodă, nr. 6, sector 5;
 • la numărul de fax 021 / 316.43.61, în data de 04.10.2018, până la ora 15 : 27 (oră la care expiră termenul de 24 de ore);
 • Candidaţii pot contesta numai notele la propriile lucrări.

  DATA AFIȘĂRII / POSTĂRII : 03.11.2018

  ORA AFIȘĂRII / POSTĂRII : 15 : 27

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular