Inspector clasa I și referent clasa III
Secretariatul General al Guvernului
Giurgiu, Romania
13 zile în urmă

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt :

 • Condiţiile necesare participării la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea funcţiei de inspector clasa I, debutant în cadrul compartimentului de contabilitate, buget, finanţe, impozite, sunt : studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă;fără vechime.
 • Condiţiile necesare participării la concurs pentru funcţia de referent, clasa III, grad profesional asistent, sunt : studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat;
 • 2 ani vechime în specialitate.

  Concursul se va organiza conform calendarului următor :

 • 20 august 2018, ora 10 : 00 : proba scrisă;
 • 20 august 2018, ora 14 : 00 : proba interviu.
 • Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr.

  611 / 2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

  Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Clejani, str. Principală, nr. 62, Judeţul Giurgiu, telefon 0246 / 261.176.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular