Anunț referitor la proba scrisă susținută în cadrul concursului organizat de I.G.P.R., organizat pentru ocuparea unui număr de 3 (trei) posturi vacante de ofițer de poliţie, existente în statele de organizare ale Centrului de Informare și Relații Publice din cadrul I.G.P.R. și ale inspectoratelor de poliţie județene Constanța și Tulcea, prin modalitatea încadrării directe
Politia Romana
Bucureşti, Romania
17 zile în urmă

A N U N Ţ

În referire la proba scrisă susținută în cadrul concursului organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române, organizat pentru ocuparea unui număr de 3 (trei) posturi vacante de ofițer de poliţie, existente în statele de organizare ale Centrului de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române și ale inspectoratelor de poliţie județene Constanța și Tulcea, prin modalitatea încadrării directe a persoanelor cu studii corespunzătoare cerințelor postului şi care îndeplinesc condițiile legale, criteriile specifice şi cerințele pentru ocuparea posturilor scoase la concurs.

Vă aducem la cunoştinţă hotărârea Comisiei de Soluționare a Contestațiilor :

1. Referitor la contestația depusă de BEIANU ADRIAN, Comisia de Soluționare a Contestațiilor respinge contestația ca fiind neîntemeiată, întrucât, în urma analizării contestației și a lucrării sale de concurs, comisia a constatat că aceasta a fost corectată în mod corect de către Comisia de Concurs.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular