Manager Clienti (Parteneriate) - ALD Automotive/ Comercial/ Parteneriate
ALD Automotive France
Roumanie, Bucarest
3 zile în urmă

Echipa Conturi Existente - cauta un nou coleg / colega pentru ocuparea postului de Asistent Comercial cu durata nedeterminata.

 • In aceasta pozitie, responsabilitatile principale vor fi urmatoarele : Sa oferi asistenţă AM şi echipei de vânzări pentru îndeplinirea de către aceştia a sarcinilor şi pentru obţinerea de rezultate;
 • Sa indeplineşti sarcinile administrative (scrisori, faxuri, emailuri din departamentul comercial); Sa utilizezi programele software pentru toate documentele necesare departamentului de vânzări (cotaţii, stabilirea corespondenţei dintre cotaţie şi linia de credit, exportare anexe electronice pentru facturile lunare;
 • exportare rapoarte din sistem, crearea prospectilor / clientilor in sistem; introducerea / modificarea utilizatorilor / centrelor de cost);
 • Sa contactezi telefonic clienţii în scopul actualizării bazei de date a ALD cu informaţii privitoare la kilometraj, durată şi numele conducătorului auto;
 • Sa centralizezi informaţiile referitoare la potenţialii clienţi pentru analiza dosarelor de credit; Sa soliciti departamentului achiziţii informatiile necesare desfasurarii activitatii, cat si introducerea acestora in sistem.

  Cunostintele si experinta ta ne intereseaza si este important sa stii ce cautam : Iar daca in plus ai aceste competente si calitati : .

 • noi vrem sa detaliem aceasta provocare cat mai curand! ALD Automotive face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare.
 • Grupul are 148 000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume. Valorile prin care ne-am dobandit soliditatea si pe care ne-am construit brandul sunt : Jucatori de echipa : toti cei aproximativ 8.

 • 800 de angajati functionam ca un tot, ne sprijinim inititativele si colaboram eficient. Doar asa, putem sa crestem gradul de satisfactie al celor 2,3 milioane de clienti pe care ii avem;
 • Inovativi : zi de zi interactionam cu clientii nostri ca sa aflam cum prefera sa-si faca operatiunile sau cum planurile lor pot prinde viata cu ajutorul nostru.

  Drept urmare, avem grija ca oferta comerciala sa raspunde cat mai bine nevoilor si comportamentelor lor; Adaptabili : avem forta necesara pentru a demonstra ca ne putem adapta si chiar reusi cu succes intr-un mediu de multe dificil, cu rigori si riscuri in permanenta schimbare.

  Ne intelegem meseria si o practicam cu responsabilitate; Profesionisti : suntem diversi din punct de vedere al talentelor, al cunostintelor si al abilitatilor, ne prefectionam permanent si cautam sa ne respectam intotdeauna responsabilitatile fata de echipa in care lucram si clientii pe care ii servim.

  Pe scurt : 4 valori ce ne ghideaza la nivel de grup : responsabilitate, angajament, inovare, spirit de echipa. 7 competente unice pentru toti salariatii Grupului : orientare spre rezultate, orietare spre client, cooperare, dezvoltarea capitalului uman, deschidere spre schimbare, managementul echipei, contributie la strategie.

 • Ai un loc in echipa noastra daca : Demonstrezi spirit antreprenorial, iti plac provocarile si esti un jucator de echipa;
 • Iti doresti să iti dezvolti continuu competentele si abilitatile, iti place sa inveti din experientele avute, cautand progresul;
 • Iti sustii colegii in propria dezvoltare, fiind disponibil si aratând respect fata de ei. Studii universitare; Cel puţin 6 luni de experienţă într-o poziţie similară;
 • Cunoştinţe foarte bune în utilizarea calculatorului (windows, Ms-office, word, power-point, outlook); Bună cunoaştere a limbii engleze.

  Cunoaşterea limbii franceze este un atu. Simt practic si abilitati de organizare. Abilitatea de a lucra in echipa. Autonomie.

  Abilitati de comunicare si capacitate de convingere.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular