Lista candidaţilor care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs și a căror candidatură a fost invalidată la concursul organizat la nivelul I.G.P.R. în vederea ocupării funcției vacante de şef serviciu la Serviciul Exploatare Tehnică din cadrul BOS Constanța, prevăzută la poziţia 53
Politia Romana
Bucureşti, Romania
40 zile în urmă

A N U N Ţ

În referire la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române în vederea ocupării funcției vacante de şef serviciu la Serviciul Exploatare Tehnică din cadrul Brigazii Operațiuni Speciale Constanța , prevăzută la poziţia 53 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.

Vă aducem la cunoştinţă lista candidaţilor care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs și a căror candidatură a fost invalidată :

Nr. crt.

Numele şi prenumele candidatului

Motivul invalidării

Subinspector de poliție GHERASIM IULIAN

 • 1. Nu îndeplinește condiția de a avea 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei;
 • 2. Nu îndeplinește condiția de a avea gradul profesional de minim inspector principal de poliție.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular