Logistics Administrator
PepsiCo
București, RO
2 zile în urmă
source : jobs4it

Mentine si coordoneaza stocurile de paleti de la Depozitele Popesti si Helios.Verifica si intocmeste numarul de paleti care pleaca zilnic catre clienti.

Tine legatura cu transportatorii pentru a le trasmite cand si de unde trebuie sa ridice paleti, dupa ce primeste de la departamentul Transport numele soferului care va ridica paleti.

Intocmeste zilnic intrarile si iesirile paletilor de la Chipita.Verifica si intocmeste zilnic raportul de livrari de paleti catre depozite si export Bulgaria.

Verifica intrarile si iesirile si mentine stocul paletilor pe care trebuie sa ii recuperam de la Depozitele din tara (Timisoara, Cluj, Bacau, Constanta), depozitul Helios si Bulgaria.

Urmareste zilnic stocul de paleti pe care ii are Star Foods la clienti OT / Distribuitori, face programari pentru recuperarea lor.

Conform programarilor pe care le are, intocmeste documentatia necesara recuperarii paletilor de la clienti si trimite aceste documente catre departamentul Transport.

De 2 ori pe saptamana trimite catre toti TSM-ii raportul cu paletii pe care ii au blocati la clienti.Intocmeste zilnic raport cu transportatorii si clientii de la care nu s-

au primit paletii si actele doveditoare ramanerii paletilor in custodie.Transmite personalului din depozitele de produs finit (DPF) comenzile Lidl Romania pentru pregatirea fizica.

Ruleaza raportul de paleti in WMS necesar reglarii stocului in SAP.Ruleaza rapoarte in WMS-Labor Management.Verifica si modifica, daca este necesar, pontajul personalului subordonat Sefului de departament / Managerului de depozit produs finit (PO1 Warehouse Manager), precum si departamentului Administrativ-

Pompieri si Constructii.Face modificarile necesare in cazurile in care nu functioneaza sistemul de pontaj si opereaza cererile de concediu cand Seful de depozit (Warehouse Supervisor) sau controlorul de stocuri se afla in concediu.

Impreuna cu departamentul Paza verifica pe camerele video reclamatiile de la clienti in privinta minusurilor la livrari.Intocmeste PO pentru furnizori.

Gestioneaza facturile primite de la furnizori. Plaseaza comenzi de achizitie catre furnizori. Plaseaza comenzi de achizitie catre furnizoriParticipa la toate sedintele organizate de Seful de departament / Managerul de depozit produs finit (PO1 Warehouse Manager) cu subordonatii sai si intocmeste minuta acestor sedinte.

Respecta indicatorii de performanta / targetele (KPI’s) comunicati / e anual in Formularul de evaluare al performantei (PDR) si pentru care rezultatele sunt afisate lunar la panourile din depozit.

 • Qualifications / RequirementsCalificari : Studii : medii;Experienta profesionala : minim 1 an pe un post similar reprezinta un avantaj;
 • Abilitati : Cunostinte foarte bune de utilizare a calculatorului (MS Office);Experienta de lucru cu sisteme informatice de raportare (SAP reprezinta un avantaj);
 • Relocation Eligible : Not ApplicableJob Type : Regular

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular