Operational Buyer
Siemens
Sibiu, RO
3 zile în urmă

Noul rol provocator si orientat catre viitor Desfasurarea de activitati de achizitii materii prime si materiale. Optimizare stocuri Identificarea furnizorilor potentiali pe piata locala.

Prelucrare si analiza comparativa a ofertelor. Selectarea furnizorilor de materiale si servicii in conformitate cu procedurile in vigoare.

Incheierea contractelor de achizitii cu furnizorii de materiale si servicii. Stabilirea conditiilor-cadru privind intervalele de achiziţionare şi condiţiile de livrare / ambalare.

Mentinerea contactului permanent cu furnizorii; Calificarile solide si relevante Experienta de minim 2 ani in domeniul achizitiilor.

Studii superioare incheiate domeniul tehnic. Cunostinte de limba engleza nivel avansat (limba germana constituie avantaj).

Abilitati de organizare si planificare a activitatii, gandire analitica. Capacitate de comunicare si negociere verbala si scrisa.

Bune cunostinte de operare PC (MS Office). Organization : Portfolio Companies Company : SIMEA SIBIU S.R.L. Experience Level : Experienced Professional Job Type : Full-time

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular