Electrician
SC. CSi Romania SRL
Cluj-Napoca, RO
5 zile în urmă
source : Loadjobs

Job Description :

Cautăm un nou coleg / ă pentru postul de ELECTRICIAN in locatia CSi Cluj! Alatură-te echipei noastre şi poţi beneficia de un mediu de lucru profesionist într-o companie multinațională, un salariu motivant, bonus de performanţă, asigurare medicală, tichete de masă, decontarea transportului şi pensie privată.

 • Execută tablouri electrice pe baza schemelor la standardele de calitate și eficiență cerute* Execută instalații electrice pentru linii de paletizare, pentru conveioare și mașini-unelte* Intervine la defecțiuni ale mașinilor-unelte și ale instalațiilor electrice
 • Requirements :

 • Studii medii de specialitate (profil electric)* Experiență în automatizări industriale - minim 1 an* Cunoștințe de limba engleză constituie avantaj* Cunoștințe privind echipamentele electrice pentru automatizări industriale (convertizoare frecvență, relee, senzori, fotocelule, etc.
 • Capacitate de înțelegere a schemelor electrice* Atitudine pozitivă, spirit de echipă

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular