Funcții publice
Secretariatul General al Guvernului
Bistrița-Năsăud, Romania
9 zile în urmă
 • Candidaţii trebuie să îndeplinescă condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188 / 1999. privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
 • Condiţii specifice de participare la concurs : permis de conducere categoria B;vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului : nu se solicită.

 • Funcţie publică de execuţie. Inspector, clasa I, grad profesional debutant, Compartiment urbanism şi amenajarea teritoriului
 • Condiţii de participare : Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile arhitectură, inginerie civilă, urbanism, inginerie geodezică, ştiinţe inginereşti.
 • Candidaţii trebuie să îndeplinescă condiţiile generale prevăzute de art 54 din Legea nr. 188 / 1999, republicata 2, privind Statutul funcţionarilor publici.

  Condiţii specifice de participare la concurs : permis de conducere categoria B.vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului : nu se solicită.

  Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188 / 1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

  Concursul se va organiza conform calendarului următor :

 • 28 ianuarie 2018, ora 10 : 00 : proba scrisă;
 • 30 ianuarie 2018, ora 10 : 00 : proba interviu.
 • Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr.

  611 / 2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular