Revenire la anuntul din 18.12.2020, privind ocuparea unui numar de 47 posturi vacante de ofițer de poliție din cadrul IGPR-DOS și BOS București, Alba Iulia, Bacau, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Suceava, Târgu-Mureș și Timișoara, specialitatea operatiuni speciale
Politia Romana
Bucureşti, Romania
‎în urmă cu 15 ore

A N U N Ţ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 360 / 2002 privind Statutul poliţistului şi ale O.M.A.I. 140 / 2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliţie ale M.

 • A.I., ambele cu modificările şi completările ulterioare;
 • În revenire la anunțul din data de 18.12.2020, privind ocuparea unui număr de 47 (patruzeci și șapte) posturi vacante de ofițer de poliție din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, existente în statul de organizare al Direcției Operațiuni Speciale și în statele de organizare ale brigăzilor operațiuni speciale București, Alba Iulia, Bacău, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Suceava, Târgu-Mureș și Timișoara, specialitatea ,,operațiuni speciale , prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale;
 • Vă aducem la cunoştinţă următoarele :

 • din conținutul tematicii de la Pregătire de Specialitate Urmărirea Penală , se elimină participarea personalului M.A.I.
 • la programe de pregătire profesională în străinătate și utilizarea ulterioară a acestuia ;
 • din conținutul bibliografiei de la Pregătire de Specialitate Urmărirea Penală , se elimină O.M.A.I. nr. 339 / 2004 privind participarea personalului M.
 • A.I. la programe de pregătire profesională în străinătate și utilizarea ulterioară a acestuia .

  Celelalte prevederi ale Tematicii și Bibliografiei , propuse în cadrul concursului mai sus menționat, rămân neschimbate.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular