Anunt interviu de departajare la concursul organizat de IGPR pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I din cadrul Direcţiei Management Resurse Umane – Biroul Inspecţia Muncii şi Prevenirea Riscurilor Profesionale, prevăzut la poziţia 211 în statul de organizare al unităţii, prin încadrare directă din sursă externă
Politia Romana
Bucureşti, Romania
18 zile în urmă

A N U N Ţ

 • În referire la concursul organizat de IGPR pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist I din cadrul Direcţiei Management Resurse Umane Biroul Inspecţia Muncii şi Prevenirea Riscurilor Profesionale, prevăzut la poziţia 211 în statul de organizare al unităţii, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale;
 • Vă aducem la cunoştinţă faptul că în data de 16.11.2018 la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române din strada Mihai Vodă nr.

  6, sector 5, Bucureşti vor susţine interviul de departajare pentru postul menţionat mai sus doamna MOCANU MARIA-BIANCA şi doamna PĂTRULESCU ANDREEA-GEORGETA.

  Candidații vor susține interviu de departajare, din tematica și bibliografia de concurs stabilită pentru proba scrisă, conform anunţului din data de 06.09.2018.

  Accesul candidaților se va face în intervalul orar 09.00 09.15 . Candidaților nu li se va mai permite accesul după ora 09.

  15 şi vor fi declarați NEPREZENTAT .

  Atât în sala de așteptare, cât și pe parcursul desfășurării interviului, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate valabil (carte de identitate, permis de conducere sau paşaport) şi pix / stilou de culoare albastră ( nu vor avea voie cu materiale bibliografice de orice fel, dicţionare, notiţe, însemnări şi nici cu orice alte mijloace de calcul sau de comunicare) .

  Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului / candidaților în cauză.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular