Supply Chain Manager
Auchan
BUCURESTI
5 zile în urmă

Supply Chain Manager

 • Post : Supply Chain Manager
 • Departament : Eficienta Si Proiecte
 • Orașe : BUCURESTI
 • Disponibil de la : 2 august 2021
 • Responsabilități

  Efectueaza inregistrari detaliate, genereaza rapoarte, sustine prezentari pentru conducerea companiei privind activtatea de supply chain.

  Adapteaza schema lantului de aprovizionare integrand deciziile din partea tuturor partilor interesate.Gestioneaza roadmap-ul supply chain integrand toate proiectele si elaboreaza tabloul de bord necesar.

  Raspunde de managementul fluxului avand in vedere obiectivele companiei.Gestioneaza proiecte de imbunatatire continua in relatiile cu furnizorii.

  Profilul candidatului

  Studii superioare absolviteCunostinte avansate MS Office Limba engleza la nivel avansatExperienta de minimum 5 ani in managementul lantului de aprovizionareAbilitati de management de proiectAbilitati analitice de planificare si organizationale puterniceAbilitatea de a stabili relatii pozitive si de a comunica eficient cu toate nivelurile de conducere si cu toate departamentele.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular