Technical Support
Center Valoris
București, Bacău
6 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - București and others

Job description - București and others

 • Descrierea jobuluiCe rol te așteaptă în echipa Bitdefender ? Gestionezi e-mail-urile din partea clientilor si rezolvi cu promptitudine diversele situatii pe care acestia le raporteaza;
 • Sa oferi suport tehnic (level 1) si comercial clientilor Bitdefender;Pastrezi evidența interacțiunilor cu clienții si inregistrezi informatiile transmise de acestia;
 • Participi la sesiuni periodice de training care sa te ajute sa te dezvolti pe plan profesional si personal. De ce beneficii te bucuri la Valoris?

  Program de lucru flexibil full time, organizat in functie si de disponibilitatea ta. De exemplu avem 8 ture : 6 : 00-14 : 00 / 14 : 00-22 : 00 / 22 : 00-06 : 00 sau ture intermediare 16 : 00-00 : 00 / 17 : 00-01 : 00 / 18 : 00-02 : 00 / 20 : 00-04 : 00 / 21 : 00-05 : 00.

 • Salariu fix + tichete de masa + bonusuri lunare de performanta, ce vor creste progresiv odata cu experienta acumulata de tine in companie;
 • Posibilitati reale de promovare in cadrul companiei;Oportunitatea de a acumula experienta in domeniul IT - Software;O atmosfera relaxanta - concursuri, zile tematice si iesiri in echipa;
 • Requirements

  Candidatul idealȚi-ai modat Minecraft-ul până a început să arate ca Skyrim? Mai mult decat atat, comunici cu usurinta cu oamenii si vorbesti engleza la nivel avansat?

  Transformă-ți pasiunea într-un job! Aplică pentru poziția de Suport Tehnic în proiectul Bitdefender și folosește-ți abilitățile pentru a începe o cariera în IT! P.

  S : Iti poti lua si prietenii cu tine daca doriti sa faceti parte din aceeasi echipa.Iar noi iti oferim un bonus consistent pentru fiecare recomandare : )

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular