Planner
Radiance Service Srl
Bucuresti, RO
6 zile în urmă
source : BizooJobs

Descrierea postului

Colaborare cadre didactice, militare, medicale, economice, tehnice. Pensionari, angajati. Intreprinzator independent in parteneriat.

Asiguram instruirea de specialitate. Valabil toata tara! 0722588038, 0722595939, 0741131254. Posibil 1000-3000 lei lunar.

Planner valabil toata tara

RELATII : SC Radiance SRL

SC Radiance SRL

www.business.calivita4.me

http : / / www.youtube.com / watch?v wMVtYljBBns

Cod 023678, Bucuresti

mobil : 0722588038

e-mail : amoroseanu gmail.com

DISCLAIMER

1. Aceasta activitate atipica (facultativa) reprezinta o alternativa rentabila si stabila la colaborarile (joburile) clasice.

2. Demarata initial ca activitate part-time, pentru venituri suplimentare, prin motivatie si perseverenta poate deveni ocupatie de baza.

3. Asiguram instruirea de specialitate in domeniul Shared Maketing, pornind de la zero, inclusiv pentru cariera.

4. Aceasta activitate reprezinta o franchisa personala, o afacere moral-crestina, cu investitii financiare minime (cca 200 lei), investitii in propria sanatate, dezvoltare, bunastare, fara risc, ce poate fi dezvoltata intr-o retea de franchise personale.

5. Aceasta activitate reprezinta un dublu parteneriat de afaceri : potentialul tau Partener No 1, numit in continuare ?Smart?

impreuna cu Partenerul No 2, Partener de Afaceri Investitor (societate multinationala), numit in continuare ?Pay?, oferim colaborare full / part-time, pentru venituri suplimentare.

Astfel, colaborand cu cei doi parteneri, prin asocierea ?SmartPay?, poti beneficia de ?Business Life Style?. Colaborarea poate genera pe termen lung, profituri mult peste media salariala.

6. Persoanele active, instruibile si deschise la nou, pe baza unui Sistem si a unor Programe de Dezvoltare Personala Continua, pot primi (optional) educatia financiara care conduce la bunastare si independenta financiara, la libertate.

10. Precizare importanta* : Evitati confuzia mediocra cu afacerile de vanzare directa! Propunerea noastra este o afacere de cautare / formare a oamenilor de afaceri, de leadership! Daca mintile mediocre se limiteaza doar la partenerul ?

Pay?, (cu investitii de capital in cercetare, logistica, avize, import, depozite, plati, literatura), accesibil oricui, mintile inteligente valorifica in interes personal si accesul liber la informatia manageriala oferita de partenerul ?

Smart? (cu investitii in stiinta afacerii, know-how). Unul te plateste, celalalt te invata gratuit cum sa obtii banii, cum sa construiesti o afacere puternica si stabila pe termen lung.

Oferta (bonusuri, beneficii)

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular