Casier Militari
HORNBACH
Bucureşti Militari, RO
10 zile în urmă
source : Successfactors
 • hornbach footer position : relative;margin-top : -50px; height : 30px; clear : both; margin-bottom : 20px;background : #EEE none repeat scroll 0% 0%;
 • line-height : 30px;padding : 0px 10px; color : #AAA;font-family : "verdana",OpenSans,sans-serif; .hornbach jobtemplate width : 970px;
 • max-width : 100%; height : auto; .joqReqDescription max-width : 100%; height : auto; align : center;
 • Mereu găsești câte ceva defăcut!

  Produsul nostru nu este marfa.Scopul nostru este clientulmulțumit.

  1.000 de proiecte. 1 partener : Clienții HORNBACH aumereu planuri mărețe. Renovarea locuinței, construirea unei casesau amenajarea unei grădini -

  sarcina noastră : susținem cliențiiîn proiectele lor oriunde, acasă sau înmagazin.

  Când este vorba despre implementarea deproiecte de succes, oamenii apelează la profesioniștii din branșă.De ce nu și atunci când este vorba despre propriacarieră?!

  CasierMilitari

  Sarciniledumneavoastră :

  Ultima impresie în ochiiclientului! Experiența clienților la cumpărăturieste dominată de prima și ultima impresie. Acceptați aceastăprovocare și contribuiți astfel la satisfacțiaclienților.

  Sunteți totodată untrezorier! Niciun ban diferență, abilități tehniceși cunoașterea regulilor de încasare - ne bazăm pecompetența dumneavoastră.

  Mai mult decâtîncasare! Cunoașteți gama noastră deproduse la fel de bine ca personalul din vânzare. Oferițiinformații clienților, contribuiți la o atmosferă pozitivăîn zona caselor și vă păstrați calmul însituații neprevăzute.

  Calificăriledumneavoastră :

  O bază solidă! Fie căsunteți la început de carieră, fie că aveți dejaexperiență profesională în vânzare sauîn domeniul caselor de marcat, putem creaîmpreună o bazăsolidă.

  Atenție și orientare spre clienți! Prin firea dumneavoastră amabilă și o porțiesănătoasă de pasiune știți să comunicați în modcorespunzător cu toți clienții și nu vă lăsați distras de laresponsabilitateadumneavoastră.

  Implicare maximă! Șimeșterii matinali și cei care lucrează până noapteatârziu au nevoie de toată atenția dumneavoastră. Suntețiflexibil cu privire la activitatea dumneavoastră întimpul programului de funcționare amagazinului?

  Atunci bine ați venit în familia HORNBACH !

  Înechipa noastră cu peste 20.000 de colegi existăîntotdeauna loc pentru idei noi și oameni talentați, caredoresc să transforme viitorul lor profesional într-unproiect de succes.

  Ne bucurăm să primimcandidatura dumneavoastră.

  Aplicați acum online. Vă rugăm să ţineţi cont că CV-uriledepuse sub formă de hârtie nu vă vor fi transmiseînapoi.

  Idsolicitare : 14359

  Cuvinte cheie : incasare, incasator, trezor,casierie

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular