Ospătar Banqueting
Andreea Prodan
Brașov
5 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - Brașov

Job description - Brașov

Inaugurat in 2012, Kronwell este primul hotel business&lifestyle de 4 stele al Brașovului și un apreciat centru de evenimente privat sau corporate.

Pentru că suntem în plină dezvoltare, angajăm ospătari pentru servire a la carte și banqueting. Principalele responsabilități : -Asigură funcţionarea corespunzătoare a activității în cadrul departamentului F&B Banqueting, prin oferirea unei serviri de calitate în cadrul evenimentelor.

 • Ce oferim : -Bonusuri în funcție de performanțe;-Salariu fix, real pe cartea de muncă și cu posibilitatea de mărire a cuantumului salarial, în funcție de evoluția și rezultatele tale;
 • Tichete de masă ( valoare 15 ron, pentru fiecare zi lucratoare);-Orele suplimentare plătite conform grilei de salarizare.
 • Requirements

 • Capacitate de adaptare la un program flexibil de lucru;-Punctualitate și dorința de a lucra în echipă;-Prezentabil, cu o înfățișare placută-O atitudine proactivă;
 • Certificat de calificare profesională în meseria Ospătar- constituie un avantaj;-Limba engleză la un nivel bun.
 • Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular