Anunt privind lista candidatilor care nu îndeplinesc condiţiile de participare la concursul organizat în vederea ocupării funcției vacante de șef al inspectoratului de poliție județean II la I.P.J. Ialomița, prevăzută la poziţia 1 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.
Politia Romana
Bucureşti, Romania
16 zile în urmă

A N U N Ţ

În referire la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române în vederea ocupării funcției vacante de șef al inspectoratului de poliție județean II la I.

P.J. Ialomița , prevăzută la poziţia 1 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.

Vă aducem la cunoştinţă lista candidaţilor care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs și a căror candidatură a fost invalidată :

Nr. crt.

Numele şi prenumele candidatului

Motivul invalidării

Subcomisar de poliție CUCU GIGI-MARIUS

 • Nu a făcut dovada îndeplinirii condiției prevăzute de art. 27 46 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 360 / 2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare.
 • Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular