Agent imobiliar
Keller Williams
Cluj Napoca
5 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - Cluj Napoca

Job description - Cluj Napoca

Crezi că ai atins potențialul maxim în cariera ta? Ai ajuns să câștigi banii pe care îi dorești? Ai toate uneltele, mediul suportiv, lidership-ul care să te ajute să evoluezi în această industrie complexă și fascinantă?

Keller Williams este răspunsul tău, dacă ai răspuns negativ la oricare din aceste întrebări. Ești binevenit dacă vrei să duci afacerea ta la un alt nivel , sau ești interesat să începi o carieră în acest domeniu.

Requirements

Te potrivești echipei noastre pentru că : - Ești un antreprenor pasionat- Vrei să lucrezi independent și să deții controlul dezvoltării tale profesionale- Îți dorești să ai succes și lucrezi după standarde morale înalte.

 • Ai abilități excelente de comunicare și abilitatea de a dezvolta rețele de oameni în jurul tău pentru creșterea afacerii tale.
 • De ce Keller Williams?Pentru ca aici totul este despre TINE.- Iti punem la dispozitie modelul care poate duce la un alt nivel castigul tau.

 • Lucrezi independent, - Gasesti cele mai bune traininguri si resurse pentru a crea oportunitati, a-ti redefini potentialul si a dezvolta cariera ta.
 • Beneficiezi de tehnologie de top, pentru a facilita indeplinirea obiectivelor afacerii tale- Lucrezi alaturi de o echipa energica, entuziasta.
 • Cand alegi Keller Williams, iti unesti fortele cu cea mai dinamica companie imobiliara din lume! Built By Agents, For AgentsKeller Williams has always been more than just a real estate company.

  Our mission is clear : to build careers worth having, businesses worth owning and lives worth living. And that means an unapologetic focus on you the most important part of our business the agent

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular