În referire la anunțul IGPR nr. 45970 din 18.12.2020, pentru ocuparea unui numar de 4 (patru) posturi vacante de ofițer de poliție, specialitatea Criminalistica, existente la nivelul -INC - Serviciul Expertize Criminalistice, cu personal recrutat din sursa interna, prin trecerea în corpul ofiterilor a agentilor de politie care îndeplinesc conditiile legale
Politia Romana
Bucureşti, Romania
1 zi în urmă

A N U N Ţ

În referire la anunțul Inspectoratului General al Poliției Române nr. 45970 din 18.12.2020, pentru ocuparea unui număr de 4 (patru) posturi vacante de ofițer de poliție, specialitatea Criminalistică, existente la nivelul Institutului Național de Criminalistică - Serviciul Expertize Criminalistice, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale, facem următoarele precizări :

I. Secțiunea a II-a - Condiții de participare ->

CERINȚELE POSTURILOR, pct. 2, se completează , în sensul că funcțiile scoase la concurs (de ofițer specialist principal I, prevăzute la pozițiile 1519 / c, respectiv 1519 / d din statul de organizare al unității) fac parte din cadrul Serviciului Expertize Criminalistice - Centrul național de examinare IT.

II. Secțiunea a V-a - Desfășurarea concursului (proba de concurs) ->

Test scris - rezolvarea unui test grilă, se modifică , în sensul că numărul de subiecte va fi stabilit de Comisia de concurs și nu de Comisia Centrală de concurs, astfel cum eronat a fost menționat în anunțul la care se face referire.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular