SOFER C+E
SALARY PROTECT CONSULT SRL
Sibiu, România
2 zile în urmă
source : Europajobs

CAUTAM PENTRU CLIENTUL NOSTRU DIN SIBIU Soferi C+E pentru transportor auto (4 masini sau 3 microbuze) in spatiul comunitar! OFERIM : -diurna 85 E zilnic inclusiv weekenduri pe langa salariu minim pe economie din Romania.

 • se lucreaza pe camioane Atego Euro 5 si Euro 6 -la doua saptamani se face pauza , asiguram cazarea la sediul firmei din Germania nu pe cabina -transportul in Germania se face cu avionul sau masina firmei CERINTE : -permis C+E, atestat transport marfa, card digital -experienta in transportul de autovehicule 2-3 ani - limba engleza sau germana prezinta un avantaj major in comunicare -perioada de lucru 6 saptamani iar 2 acasa cu familia (discutabil) -seriozitate si responsabilitate maxima Pentru mai multe informatii puteti sa ne contactati aici cu un CV
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular