Web Developer / Programator PHP
Inotec
Bucureşti
1 zi în urmă
source : Jobber

Descrierea Companiei :

INOTEC PLUS este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii web. Urmarim sa adaugam valoare clientilor nostri prin proiectele pe care le dezvoltam! Acesta fiind scopul, restul e placerea lucrului bine facut !

Despre pozitia de Web Developer / Programator PHP

Suntem in cautarea de noi membri pentru echipa noastra de dezvoltatori web - persoane responsabile, proactive, dinamice si dornice de a se dezvolta profesional.

Daca motivatia ta principala este dezvoltarea profesionala, adori PHP-ul si ai ceva linii de cod PHP la activ, te asteptam sa ni te alaturi.

Ai nevoie de minte deschisa, proactivitate, simtul umorului, dar si de :

 • Experienta in dezvoltarea de aplicatii web;
 • Cunostinte bune de PHP, MySQL, JAVASCRIPT, AJAX, CSS;
 • Cunostinte bune programare orientata pe obiecte.
 • Cele de mai sus le vei fi dobandit dupa minimum 2 ani experienta de lucru cu PHP si cel putin 2-3 proiecte de programare in PHP.

  Iti garantam ca iti vom multiplica exponential cunostintele tehnice si pe cele de fussball.

  Hai sa ne cunoastem daca iti doresti sa te dezvolti profesional si daca vrei sa lucrezi intr-o companie in care parerea ta chiar conteaza!

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular