Operator Activare
UPC Romania
București
34 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - București

Job description - București

 • Ce vei face in echipa noastra?- Inregistrezi contractele de servicii in sistemele UPC;- Procesezi in sistem documentatia primita dupa efectuarea instalarii serviciilor de catre echipele tehnice;
 • Asiguri respectarea procedurilor specifice procesului de Activare;- Sustii si colaborezi cu echipele de vanzari din punct de vedere oferte, procese si proceduri;
 • Comunici telefonic si prin email cu clientii pentru a clarifica si confirma ofertacontractata de acestia. Ce oferim?- Lucru intr-
 • o echipa de profesionisti energici si prietenosi;- Dezvoltare profesionala intr-o companie multinationala;- Bonuri de masa, abonament medical si alte facilitati de interes personal.

  Alte informatii : - Contractul se incheie pe o perioada determinata de 6 luni, cu posibilitate de prelungire.

  Requirements

  Ce ne dorim de la tine?- Vrei sa lucrezi intr-o echipa dinamica in care suntem pasionati de dezvoltarea profesionala?- Iti place sa ajuti si sa gasesti rapid solutii?

 • Aplicatiile Microsoft (Word, Excel) iti sunt cunoscute, la un nivel mediu?- Esti atent la detalii si incerci sa te organizezi cat mai bine?
 • Daca te regasesti in cele de mai sus, asteptam cu nerabdare aplicatia ta!In cazul in care ai o experienta minima pe un rol similar ne-ai impresionat deja!

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular