SC COFETARIA DIETA ANGAJEAZA BUCATAR CU EXPERIENTA
SC COFETARIA DIETA SRL
Târgoviște
6 zile în urmă
source : Infomunca
 • Romania
 • Descriere job - Experienta in domeniu - Experienta in prepararea mancarurilor traditionale romanesti- Atentie la detalii, - Capacitatea de a gati in timp util pentru onorarea comenzilor- Program de lucru flexibil- persoane responsabile, serioase, care doresc un loc de munca stabil- abilitati bune de comunicare si relationare cu clientii- persoane deschise, proactive, cu initiativa- aspect fizic placut, chip destins si zambitor- eficienta, promptitudine si capacitate de lucru sub conditii de stress- seriozitate, asumarea responsabilitatii.

  Va asteptam cu CV la sediu nostru de pe str. Tudor Vladimirescu , nr. 52 langa Spitalul Judetean .

  Requirements

 • persoane responsabile, serioase, care doresc un loc de munca stabil- abilitati bune de comunicare si relationare cu clientii- persoane deschise, proactive, cu initiativa- aspect fizic placut, chip destins si zambitor- eficienta, promptitudine si capacitate de lucru sub conditii de stress- seriozitate, asumarea responsabilitatii.
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular