Valeo Timișoara angajează OPERATORI PRODUCȚIE
Valeo Lighting Injection
Timișoara
5 zile în urmă
source : Infomunca
 • Romania
 • Valeo este unul dintre principalii furnizori la nivel mondial de componente și sisteme integrate pentru industria auto, având în prezent 111.

  600 angajați, în 33 de țări, 184 de locații de producție, 24 de centre de cercetare, 34 de centre de dezvoltare și 15 platforme de distribuție.

  Valeo propune produse și sisteme inovatoare care contribuie la reducerea emisiilor de CO2, îmbunătățirea performanțelor autovehiculelor și dezvoltarea conducerii intuitive.

  Valeo Timișoara angajează OPERATORI PRODUCȚIEBeneficii : SALARIU 3020 Lei Brutspor de noapte 25%posibilitatea de a efectua ore suplimentare plătite 200 / %al 13-lea salariuprima de prezență, productivitate, bonus recomandarebonus de Paste si de Craciuntichete de 8 Martie și 1 Iunieprogram de lucru 3 schimburi (8h)asigurare medicală privată pentru salariați și membrii familiei lortransport asigurattichete de masă în valoare de 20 lei / zi lucratăzile suplimentare de concediu în funcție de vechimea în muncă cantină în locația Valeo cu tarife preferențiale la mâncare

  Requirements

 • disponibilitate lucru in 3 schimburi- experienta lucru in productie Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă dinamică în care profesionalismul și implicarea sunt apreciate, contactează-ne sau vino la interviu la sediul nostru din zona industrială Giarmata DJ691 km 8+775, Jud.
 • Timiș, de Luni până Vineri. Se pot lua autobuzele Valeo.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular