OPERATOR PC/TEHNOREDACTOR/CONSILIER JURIDIC Iasi
NOTARIAT
Iași
2 zile în urmă
source : Infomunca
 • Romania
 • Capacitate de organizare, analiza, sinteza.SeriozitateRezistenta la stres si program prelungitDorinta de invatare / perfectionare in domeniul juridicBuna cunoastere a gramaticii limbii romaneCapacitate de adaptare rapida la cerintele jobuluiDorinta de accesare a unui job pe termen lung cu perspective de evolutie financiara si profesionala.

  Tehnici avansate de tehnoredactare. NOTA : acest job nu este pentru persoane indecise care inca se afla in stadiul de "sa incerc ceva nou, dar nu stiu exact ce anume".

  Cautam persoane capabile sa invete rapid, dornice de afirmare, care vizeaza si ofera stabilitate la locul de munca ,persoane dinamice, receptive, bune cunoscatoare ale GRAMATICII limbii romane, punctuale, corecte, amabile, cu disponibilitate pentru un program flexibil si / SAU experienta minima in domeniul JURIDIC.

  Daca stii ca vrei si poti lucra in domeniul juridic, daca ai experienta sau suplinesti lipsa experientei printr-o dorinta entuziasta de invatare rapida, iar entuziasmul tau persista chiar si atunci cand dai de greu, poti fi candidatul ideal.

  Requirements

  Candidatul ideal Absolvent LICENTA / MASTER 2020 sau experienta minim 1 an in domeniul JURIDIC / secretariat / OPERARE PC / TEHNOREDACTARE / relatii cu publicul / activitate juridica / notariat, constituie avantaj candidat.

  PENTRU APLICARE STUDIILE SUPERIOARE NU SUNT OBLIGATORII ( exceptand postul de consilier juridic - studii de drept), daca celelalte cerinte ale jobului sunt indeplinite

  Restrictions

  CV's are accepted in Romanian

  Minimum education level required Highschool

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular