Desenator Tehnic
INGINERI ASOCIATI CONSTRUCT S.R.L.
Bucuresti
3 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Absolvent(ă) sau an terminal al Facultății de Construcții Civile Industriale și Agricole. Cunoștințe bune de Allplan, modelare 3D, 2D și detaliere armare.

Cunoștințe minime în vederea citirii și înțelegerii planurilor și documentației scrise de la specialități. Cunoașterea criteriilor constructive și de detaliere pentru elementele structurale, specifice fiecărei situații în parte.

Personalitate deschisă, perseverentă, creativ(ă), având un bun spirit de echipă și inițiativă.

Descrierea jobului

Realizează planuri și documentație scrisă conform solicitării șefului de proiect. Realizarea modelului în allplan, corelarea acestuia cu tema de proiectare, detalierea și editarea acestuia.

Verifică și corelează planurile realizate. Verifică partea scrisă și solicită aprobare din parte inginerului proiectant avut în cadrul proiectului.

Comunică eventualele abateri din temele primite de la specialități sau de la inginerul proiectant. Verifică borderoul și planurile.

Verifică corectitudinea datelor din proiectul detaliat, a numerotării documentației și asumarea celor prezentate către însușire din partea inginerului proiectant.

Participă la verificare ISO internă. Realizarea listei de cantități de lucrări și a documentației scrise sub îndrumarea și verificarea inginerului proiectant.

Beneficii :

 • venituri financiare proporționale cu nivelul de performanță atins și solicitat;
 • participarea la cursuri de formare și dezvoltare;
 • avansarea și dezvoltare profesională în cadrul firmei;
 • participarea la evenimente în cadrul firmei sau asociații profesionale.
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular