ANUNT cu rezultatele finale obţinute la proba scrisă din data de 13.03.2021 la concursul organizat de I.G.P.R. pentru ocuparea postului vacant de ofițer principal III, existent la nivelul BCCO Ploiești – Serviciul de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor
Politia Romana
Bucureşti, Romania
‎în urmă cu 14 ore

ANUNT

Cu rezultatele finale obţinute la proba scrisă din data de 13.03.2021 la concursul organizat de I.G.P.R. pentru ocuparea postului vacant de ofițer principal III, existent la nivelul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești Serviciul de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor, prevăzut la poziția 30 în statul de organizare al unității, cu recrutare din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliție a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale, după cum urmează :

Cod atribuit

Nota obtinuta la proba test scris

RESPINS

în urma recorectării foii de răspuns, s-a menținut punctajul acordat inițial

RESPINS

în urma recorectării foii de răspuns, s-a menținut punctajul acordat inițial

RESPINS

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular