Anunt amânare dată susținere probă interviu la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei vacante de şef al inspectoratului de poliţie judeţean II la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomița, prevăzută la poziţia 1 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă, pentru data de 15.11.2018.
Politia Romana
Bucureşti, Romania
14 zile în urmă

A N U N Ţ

 • În conformitate cu prevederile Legii nr. 360 / 2002 privind Statutul poliţistului şi ale Ordinului M.A.I. nr. 140 / 2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliţie ale Ministerului Afacerilor Interne, ambele cu modificările şi completările ulterioare;
 • Cu data prezentului anunț, din motive obiective, se amână data susținerii probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei vacante de şef al inspectoratului de poliţie judeţean II la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomița, prevăzută la poziţia 1 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă, pentru data de 15.11.2018.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular