Operator productie_3 schimburi
Lugera
Timisoara, Romania
9 zile în urmă

Company Description : Un job la Coca-Cola HBC Romania, liderul pietei locale de bauturi, reprezinta o oportunitate de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni.

In anul 2018 Coca-Cola HBC Romania a fost desemnata Cel Mai Dorit Angajator din FMCG pentru al patrulea an consecutiv!

Parte a Coca-Cola HBC Group, unul dintre cei mai mari imbuteliatori și parteneri ai The Coca-Cola Company la nivel mondial, Coca-

Cola HBC Romania reprezinta o echipa cu adevarat puternica și talentata, cu peste 1500 de membri, care obtine rezultate solide constant, prin daruire si dorinta de performanta.

De peste 26 de ani, Coca-Cola HBC Romania face ca excelenta în executie si la nivel operational sa fie un beneficiu pentru consumatori, clienti, furnizori, dar si angajati.

De asemenea, compania pune accentul pe curaj si inovatie în activitatile de zi cu zi, reponsabilitate si etica în decizii.

Job Description :

 • Respectarea fazelor procesului tehnologic;
 • Urmarirea aprovizionarii bancului de lucru cu materiile prime necesare;
 • Realizarea interventiilor si remedierea defectiunilor impreuna cu echipa;
 • Indeplinirea sarcinilor aferente rolului.

  Requirements :

 • Studii medii absolvite;
 • Experienta in activitatea de productie constituie un avantaj;
 • Disponibilitate pentru program de lucru in schimburi.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular