Consultant Relatii Clienti
Computer Generated Solutions Romania
Târgu Jiu
‎în urmă cu 22 ore
source : Infomunca

Job details - Romania

Job description - Romania

 • Informeaza clientii potentiali despre oferta si beneficiile produselor / serviciilor oferite de companie;Prezinta caracteristicile produsului, pachetelor de servicii si explica beneficiile aferente;
 • Actualizeaza si imbunatateste periodic bazele de date / portofoliul clientilor contactati;Identifica necesitatile clientilor si ofera serviciile potrivite acestora.

 • Alatura-te echipei CGS si vei beneficia de : Asigurare medicala privata;Contract pe perioada nedeterminata;Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si negociere;
 • Un abonament gratuit oferit de biblioteca online Bookster;Posibilitatea de a lucra part time (4-6 ore), daca esti student / elev si ai pana in 26Abonament 7card care iti ofera reduceri la accesul in sali de fitness si activitati de tip outdoor.

  Requirements

  Dacă esti de părere că nu ai învățat destul și că fiecare interacțiune cu un om îți aduce nenumărate lecții și modalități de a evolua, atunci cel mai probabil te vei simți ca acasă în mijlocul echipei de Customer Support.

  Suntem în căutare de oameni plini de energie ca tine, care își doresc să devină mai buni! Dacă îți sună bine, hai în #CGSDreamTeam!

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular