Project Management Officer
Auchan
BUCURESTI
1 zi în urmă

Project Management Officer

 • Post : Project Management Officer
 • Departament : Resurse Umane
 • Orașe : BUCURESTI
 • Disponibil de la : 10 mai 2021
 • Responsabilități

  Iata mai jos cateva detalii referitoare la acest rol : Defineste formarile de eficienta si cronometrarea activitatilor din magazin in vederea realizarii unui timp operational pentru fiecare activitate Colaboreaza cu departamentul IT pentru definirea si implementarea instrumentelor specifice pentru tratarea rupturilor de stoc din magazine si pentru verificarea ratei de retentie a gamei in magazineColaboreaza cu echipele de eficienta operationala din Franta pentru realizarea unui proces standard privind gestionarea echipelor in absenta sefilor directi dar si pentru gestiunea situatiilor de absenta neanuntata a angajatilor (concedii medicale, absente nemotivate)Defineste in colaborare cu echipele de eficienta de la Grup un instrument de gestiune a activitatilor din magazine, cu precizarea activitatilor zilnice necesare si a orei estimative de realizare a fiecarei activitati.

  Daca rolul te atrage si profilul tau se potriveste cu cel cautat de noi, poate facem echipa impreuna. Trimite-ne CV-ul tau! Abia asteptam sa ne cunoastem!

  Profilul candidatului

  Pentru echipa Transformare Auchan Romania cautam un nou coleg / o noua colega care va avea ca principala misiune alaturi de echipa imbunatatirea proceselor si conditiilor de munca in scopul eficientizarii activitatii si cresterii productivitatii muncii in cadrul companiei.

  Profilul candidatului potrivit pentru acest rol : Studii superioare absolvite ( economice / comert)Foarte bune cunostinte de Microsoft Office, operare in baze de dateCunostinte avansate de lucru in programe specifice pentru Project ManagementLimba engleaza la nivel avansatExcelente abilitati de intelegere a proceselor de lucruComunicare transversala eficienta cu multiple departamenteCapacitate ridicata de analiza si sinteza a datelor, de evaluare si eficientizare,organizare si adaptabilitate.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular