Manager magazin eShop
Chorus
Bucuresti (Se recruteaza si din alte locatii), Romania
3 zile în urmă

Descriere :

Administreaza magazinul online.Ofera consultanta si suport clientilor in alegerea produselor.Gestioneaza cererile de oferta si comenzile clientilor.

Tine legatura cu departamentul IT si departamentele implicate in procesul de vanzare.Planifica si coordoneaza strategii si politici de marketing.

Activitati de promovare ale site-ului.

Cerinte :

Studii de specialitateProfil Electric. Specializari : Inginerie Electrica, Actionari Electrice, Electrotehnica, Electromecanica, Energetica, Automatica.

Persoana dinamica, creativa, sociabila, orientata catre client.Abilitati de comunicare, organizare si planificare.Nivel avansat de utilizare MS Office.

Constituie un avantaj experienta in gestionarea si dezvoltarea magazinelor online.Dorinta de a-si construi o cariera pe termen lung in companie.

Permis auto de minim 2 ani.

Oferta (bonusuri, beneficii) :

Pachet salarial foarte atractiv.Masina si telefon mobil de serviciu.Mediu profesional competitiv.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular