Tehnicieni Sisteme de Securitate
International Human Resources
Romania, RO
‎în urmă cu 20 ore
source : jobs4it

Doresti sa lucrezi intr-un colectiv tanar si prietenos unde sa te dezvolti si sa ai posibilitatea sa testezi si sa instalezi ultimele noutati tehnologice?

 • Daca da, citeste oferta noastra pana la capat!De data asta o sa incep invers si am sa-ti ofer detaliile despre pachetul salarial : Salariul : incepe de la 2500 lei net si poate ajunge pana la 4500 lei net (experienta si determinarea ta vor face diferenta);
 • Pe langa salariul fix lunar o sa primesti si tichete de masa - aprox. 300 lei / luna;Daca ai permis o sa te poti plimba cu masina firmei si sa admiri peisajele si strazile minunate ale Sibiului;
 • Iar in cazul in care ai uitat sa-ti platesti abonamentul sa incarci cartela telefonica ai solutia de rezerva! Telefonul companiei! : )Acum nu poti sa le ai pe toate! Pastele a trecut.

 • adio prima de Paste! Dar o poti prinde pe cea de Craciun!Si mai avem cateva lucruri de oferit : pensie privata, asigurare privata de sanatate si cursuri de perfectionare la firme de renume (Siemens, Alcatel, Panasonic, 3M etc).
 • Ce zici? Iti place?Hai sa vedem ce ar trebui sa faci : Sa instalezi / configurezi sisteme de : comunicatii fixe mobile, supraveghere video, detectie si avertizare la incendiu, control acces si pontaj (pontaj.

 • nu spionaj), interfonie si videointerfonie, automatizari porti si bariere de acces.Vorba multa! Astept cv-ul tau pe adresa de e-mail : recrutare ihres.ro
 • Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular