Merchandiser DORSAN IMPEX
DORSAN IMPEX
Cluj Napoca, Câmpia Turzii
1 zi în urmă
source : Infomunca

Job description

 • Cluj Napoca and others
 • Cautam o persoana care sa se ocupe de : - Asigurarea vizibilitatii in locatii a produselor distribuite de Dorsan Impex : ROMAQUA (Borsec, Aquatique, Stanceni, Dorfer, Albacher, Giusto) BERGENBIER, Staropramen, Beck's, Stella Artois, RED BULL, HELL.

 • Respectarea planificarii de vizita zilnica la clienti - Implementarea promotiilor in magazin conform solicitarilor si standardelor stabilite- Implementarea materialelor de promovare- Verificarea termenele de valabilitate ale produselor
 • Requirements

  Ce te recomanda pentru acest post : - Experienta in mercantizare bunuri de larg consum - Abilitati de comunicare si negociere- Dorinta de dezvoltare intr-o echipa de vanzari- Disponibilitate pentru efort fizic- Abilitati de organizare - Atitudine proactiva si dinamica- Permis auto cat.

  categoria B (obligatoriu)

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular