Quality Controller
PepsiCo
Bucuresti, Romania
12 zile în urmă

Job Description

  • Urmareste planul de control al calitatii (puncte control, metode analiza, frecventa recoltare probe si analiza probe) pentru produse Star Foods semifinite si finite tip chips pentru a asigura conformitatea cu cerintele PepsiCo, specificatia produsului si reglementarile legale in vigoare :
  • Realizeaza analizele conform planului de control a calitatii :
  • Test sapun si indice peroxid dupa spalare prajitor;
  • Amidon liber pe felii conform metodei analitice, 1 data / schimb;
  • FFA si valoare oxidare pentru ulei prajitor / ulei productia anterioara conform MATRIX;
  • Densitate specifica pentru fiecare lot cartofi;
  • Sparturi la fiecare 4 ore sau mai des daca este necesar;
  • Probe BIAS conform metodei;
  • Continut sare cartofi blank potato pentru fiecare lot;
  • Continut aroma pe produs 1 data / ora pentru fiecare aroma sau mai des cand este necesar (de ex. valori ale acesteia in / sau in afara limitelor de admisibilitate);
  • Setari aroma / chips platforma KMG;
  • Continut ulei pe fiecare schimb;
  • Probe AQC sare, umiditate, ulei.
  • Implementarea actiunilor corective necesare dupa inspectii de ex.schimbarea setarii arome cand valorile continutului de aroma nu sunt in limitele de control(verde);
  • Participa activ in sedintele Quality / Mini / Hot Wall;
  • Urmareste planul de control al calitatii (puncte control, metode analiza, frecventa recoltare probe si analiza probe) pentru produse Star Foods semifinite si finite : produse extrudate, pellete, popcorn RM / MW pentru a asigura conformitatea cu cerintele PepsiCo, specificatia produsului si reglementarile legale in vigoare :
  • Realizeaza analizele conform planului de control a calitatii pentru fiecare produs(snacks, pellete, popcorn RM / MW) : analiza senzoriala, continut umiditate, continut sare, continut ulei, calitate ulei, densitate specifica;
  • Colecteaza probele de produs pentru Quality Wall la fiecare ora si participa activ la sedintele Quality / Mini / Hot Wall;
  • Implementarea actiunilor corective necesare dupa inspectiile efectuate;
  • Realizeaza verificarea calibrarii pentru toate echipamentele din laborator si din aria de productie cu impact in evaluarea calitatii produselor semifinite si finite : balante;
  • Pac Check, SQC, termobalanta, etuve; titratoare automate; TGA; RMN.

  • Se asigura ca procesul de control al produsului neconform este in acord cu procedura si se urmaresc etapele :
  • Initiaza documentatia corecta si comunica persoanelor responsabile : Supervisor Laborator; Coordonator Productie, Coordonator Sisteme Calitate;
  • Responsabil Depozit Produs Finit; Operator Depozit Produs Finit; Manager Sisteme Calitate;
  • Produsul neconform se pune in carantina, inregistrandu-se ca in procedura(bulletin carantina, etichete carantina, etc);
  • Colecteaza probe de produs in carantina si efectueaza analizele cerute in conformitate cu motivul carantinei;
  • Asigura documentatia corecta in acord cu sistemele de calitate PepsiCo si colectarea probelor in acord cu legislatia in vigoare si principalele proiectele PepsiCo :
  • Inregistrarea corecta si actualizarea bazei de date pentru veriga slaba;
  • Inregistrarea corecta si actualizarea documentelor pentru sticla sparta si obiecte straine gasite in punga;
  • Colecteaza si asigura depozitarea corespunzatoare a contraprobelor :
  • Colecteaza si asigura depozitarea corespunzatoare; inregistrarea si pregatirea probelor de produs pentru laboratorul extern si programul AA;
  • Arhiveaza documentele pe o perioada de 3 ani in cadrul companiei, in locatia corespunzatoare.
  • Participa la toate instruirile conform programului de instruiri (incluzand instruirile normale, actualizare informatii) pentru imbunatatirea nivelului de cunostinte si constientizarea calitatii produselor.
  • Participa la Programului Regional de testare a capabilitatii tuturor angajatilor Laboratorului (Regional Proficiency Evaluation);
  • asigurand imbunatatirea continua a performantelor sale si a parametrilor de incredere inregistrati pentru rezultatele testelor / analizelor efectuate.

  • Respecta si sprijina pe deplin implementarea standardelor pentru siguranta alimentelor (CRP) utilizand regulile HACCP, sistemele de management de siguranta si sanante in munca si standardele pentru stingerea incendiilor in acord cu standardele PepsiCo, procedurile Star Foods si reglementarile legale in vigoare aplicabile pentru laborator.
  • Actioneaza zilnic cu respect in ceea ce priveste valorile PepsiCo si Codul de Conduita :
  • Se asigura ca mediul din laborator este corespunzator pentru actvitatile obisnuite, incluzand igienizarea periodica a laboratorului si mentenanta echipamentelor.
  • Anticipeaza eventualele probleme / oportunitati si are initiativa in procesul de imbunatatire continua si in colaborarea cu colegii si superiorii pentru a imbunatati eficienta fabricii si a proceselor, costurilor si managementului.
  • GEHSMS :

  • Raportează imediat pericolele legate de conditiile de lucru nesigure, accidentele, rănirile, bolile, urgenţele, deversările etc.
  • Foloseşte corect şi consecvent toate măsurile de siguranţă, echipamentele, instrumentele şi echipamentul individual de protectie (EIP), puse la dispoziţia sa.
  • Oferă sugestii şi participă la sesiunile de informare sau de rezolvare a problemelor pentru a îmbunătăţi programele EHS.
  • Blochează utilajele înainte de a-i înlătura elementele de siguranţă, de a intra într-o zonă nesigură sau de a realiza mentenanţa.
  • Citeşte etichetele de avertizare şi apoi îşi ia măsurile de precauţie adecvate.
  • Participa la programele de reducere deşeuri, energie şi de conservare apa; separa deseurile pe categorii.
  • Îşi îndeplineşte corect obligatiile în caz de incendiu sau urgenţă.
  • Contribuie la identificarea riscurilor postului de lucru / impactului şi a evaluării tuturor aspectelor.
  • Qualifications / Requirements

  • Calificari :
  • Studii medii finalizate : specializare chimie alimentara reprezinta un avantaj;
  • Experienta : minim 3 luni ani in control calitate sau industrie alimentara reprezinta un avantaj.
  • Abilitati :
  • abilitati de comunicare;
  • lucru in echipa;
  • atentie la detalii si orientare catre rezultate;
  • integritate si seriozitate, inspira incredere;
  • colaborare si influentare pentru atingerea obiectivelor;
  • flexibilitate pentru a invata lucruri noi
  • Cunostinte operare de baza calculator (excel, word)

    Relocation Eligible : Not Applicable

    Job Type : Regular

    Aplică
    Adaugați la favorite
    Eliminați de la favorite
    Aplică
    Email-ul meu
    Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
    Continuă
    Formular