Tehnician intretinere
Romania Hypermarche S.A.
Bucureşti Sectorul 6, Romania
‎în urmă cu 17 ore
source : MyNextJob

Tehnician intretinere

Cautam tehnicieni calificati in domeniul electric, care vor realiza reparatii si lucrari de mentenanta in magazinele Cora.

Serviciul de care apartii si are locatia in Cora Lujerului si deserveste in principal magazinele din Bucuresti si pentru diverse lucrari magazinele din tara.

Ce ai de facut :

Realizezi mentenanta preventiva conform specificatiilor tehnice ale echipamentelor / instalatiilor, semnalizezi problemele de functionare pentru a evita defectarea echipamentelor si totodata completezi in fisele de revizie utilaje operatiunile executate si consumabilele utilizate.

Postul implica deplasari frecvente in Bucuresti si periodice (1 saptamana / luna) in tara.

Ce iti oferim :

Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile.

Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile / saptamana, 1-2 weekenduri / luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.

Cum aplici la noi

Iti poti depune cv-ul online, aplicand la acest anunt : sau suna la 0747.779.209 cu mentiunea anunt MyNextJob

Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular