IT Project Manager E-commerce
Auchan
BUCURESTI
4 zile în urmă

IT Project Manager E-commerce

 • Post : IT Project Manager E-commerce
 • Departament : Eficienta
 • Orașe : BUCURESTI
 • Disponibil de la : 13 aprilie 2020
 • Responsabilități

  Cautam un IT Project Manager care sa se alature echipei noastre de IT, si care sa asigure respectarea road-map-ului si a bugetului de implementare a proiectelor noastre de Ecommerce.

  Responsabilitatea sa va fi pentru proiecte de anvergura, cu cele mai actuale provocari din domeniul Ecommerce, iar misiunea sa va fi sa sustina respectarea road-map-ului privind noi proiecte si implementari, evolutii ale platformei actuale si integrari cu noi parteneri.

  Noul coleg / Noua colega va avea urmatoarele principale responsabilitati : Revizuirea cerintelor functionale cu interlocutorul sau din business, din echipa de E-commerce, pentru a asigura respectarea cerintelor tehniceAsigurarea potrivirii dintre proiectarea tehnica si cerintele de businessOferirea de suport pentru negocierile care urmeaza sa fie desfa?

  urate de Departamentul Achizitii Indirecte, asigurand semnarea in timp util ?i completa a contractelorGestionarea procesului de livrare, inclusiv a procesului de acceptare a livrariiUrmarirea si respectarea bugetului, un KPI puternic pentru succesul proiectelorAsigurarea diligentei necesare pentru acceptarea solutiilor si implementarea produc?

  iei Monitorizarea costurilor raportat la un buget predefinit si asigurarea facturarii in conformitate cu contractele.

  Profilul candidatului

  Profilul cautat include : Studii superioare tehnice absolvite (Politehnica / Cibernetica)2-3 ani experienta in SAP Hybris Cunostinte si experienta de project managementExperienta relevanta in proiectele de integrare complexeCunostinte si experienta cu metodologia Agile Limba engleza nivel avansatBune abilitati de negociere cu furnizorii de solutii software Abilitati de prezentare, impact si convingere catre nivele superioare de top managementExigenta si autonomieProactivitate.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular