Other
Secawo
sectorul, Germany
6 zile în urmă
source : Europa.jobs

Oferim : -angajare legala pe baza contractului Prestare de servicii -asigurare pe tot parcursul angajerii -organizarea drumului dus-intors sau intoarcere pin la 150 euro la dus-intors -pe parcursul cazului, garantam : -asigurare suplimentara Ergo Hestia 15 euro lunar -contact cu coordonator rominesc -telefon de alarma in caz de urgenta Cerințe : Limba Germană la nivel conversational Experiență Minim 1 An Reprezintă un avantaj diploma de îngrijitor si permis de conducere activ in sarcinile ingrijitoruui intra : ajutorul la toate activitatile zilnice, cumparaturi, insotire la medic, ajutor la baie, menaj si mentinerea curateniei.

Contractul se semnează pe perioadă de 1 an, direct cu angajatorul Polonez. Se lucrează conform standardelor europene, cu un contract " Prestare de servicii" german sau polonez și plata tuturor asigurărilor sociale.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular