Asistent medical Norvegia
Work Experience
Norway, Bucuresti
7 zile în urmă
source : Infomunca

Job description - Norway

Norvegia - țara oamenilor fericiți, te așteaptă! Intalnire cu angajatorii norvegieni pe 16 Septembrie, Bucuresti. Ai diploma de asistent medical sau esti student in anul 3 la specializarea AMG / Postliceala?

Îți doresti să profesezi intr-o țară dezvoltată, unde angajatul este cu adevărat respectat și protejat? Work Experience si Focus Care iti ofera sansa de a-

ti schimba cariera! Cateva motive pentru a te alatura echipei noastre : - contract de munca direct cu angajatorul norvegian, pe o perioada de 27 de luni, cu posibilitate de prelungire pe perioada nederminata,-

 • cazare oferita de companie, contra-cost; - masina de serviciu;- autorizație de muncă în Norvegia valabila toata viața;- salariu / oră de aproximativ 21 de euro brut;
 • sporuri de noapte, weekend și zile de sărbătoare + ore suplimentare;- transport gratuit cu avionul; - o săptămână de concediu la fiecare 6 saptamani lucrate transport asigurat.
 • 2 optiuni de curs de limba norvegiana, in functie de disponibilitatea fiecaruia : -Studiu de acasa, asistat de unul din profesorii Focus Care prin Skype;
 • Studiu intensiv, in cadrul scolilor postliceale sanitare, partenere oficiale Focus Care in Romania. In varianta cursului intensiv, se ofera o bonificatie cuprinsa intre 200 Euro 350 Euro / luna in functie de progresul inregistrat de fiecare candidat.
 • Durata cursului intensiv e programata pentru 4 luni limba Norvegiana + 2 luni tehnica medicala. In ambele variante se asigura materiale de studiu, suport video, sesiuni de evaluare si progres al cursului sustinute direct de personal norvegian, loc de munca garantat pentru toti absolventii cursului.

  Requirements

  Fiecare candidat va beneficia de full support din partea reprezentatilor Work Experience si personalului Focus Care Norvegia pe toata perioada contractului.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular