Tehnician mentenanta
Siemens
Sibiu, Sibiu, Romania
1 zi în urmă

Noul rol provocator si orientat catre viitor Executarea lucrarilor electrice, mecanice si pneumatice de intretinere la utilajele din dotare.

Reglarea si verificarea functionarii echipamentelor din productie. Respectarea calitatii produselor. Instruirea, coordonarea si asigurarea asistentei tehnice pentru personalul de productie.

Intocmirea documentatiei de lucru. Calificarile solide si relevante Studii medii tehnice - electromecanica; Experienta in domeniul electric si mecanic minim 3 ani.

 • Cunostinte electrice la nivel mediu (bazele electrotehnicii, citirea unei scheme electrice,senzori de proximitate, masurari electrice);
 • Cunostinte de actionari mecanice, pneumatice si electrice; Cunostinte pachet MS Office - nivel mediu; Organization : Portfolio Companies Company : SIMEA SIBIU S.

  R.L. Experience Level : Mid-level Professional Job Type : Full-time

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular